Служители на Четвърто РУ-Бургас задържаха трима за побой над инспектор

...
Служители на Четвърто РУ-Бургас задържаха трима за побой над инспектор
Коментари Харесай

Задържаха трима за побой над инспектор на ИАРА в Бургас

Служители на Четвърто РУ-Бургас задържаха трима за побой над контрольор на ИАРА.

Към 20 часа нощес е получен сигнал за случай в региона на езерото Мандра, покрай завод за преправка на риба, в края на к-с " Меден Рудник ". Служителят на ИАРА - Бургас е атакуван и обичай, до момента в който проверявал сигнал за бракониерски улов в езерото

Веднага са пристигнали полицейски екипи, които изяснили, че до момента в който двамата му сътрудници от проверяващия екип били в езерото със служебна лодка, 56-годишният чиновник на организацията е атакуван, обичай и ритан в тялото от няколко мъже, които бързо избягали.

Докато беседват с потърпевшия, служителите на реда виждат да минава " Лада Нива ", с бургаска регистрация, а водачът не спрял при подаден сигнал, нараснал скоростта си в опит да се укрие. След малко гонене ладата е спряна.

Водачът е престъпно проявеният 32-годишен М.П. от Бургас, тестван е за алкохол, като дрегерът отчел 1,01 промила. Тестван е и за приложимост на наркотични субстанции, като апаратът отчел данни за съществуване на кокаин, амфетамин и метамфетамин.

М.П. е отказал да даде кръв за проба. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане. Пътниците в колата са престъпно проявеният 39-годишен Ж.Р. от с. Твърдица и 17-годишният му наследник.

Тримата мъже са разпознати от потърпевшия държавен чиновник като причинители на побоя. Задържани са за период до 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР