Служител в увеселителния парк „Дисниленд” в Париж провали мечтаното за

...
Служител в увеселителния парк „Дисниленд” в Париж провали мечтаното за
Коментари Харесай

Служител на Дисниленд съсипа романтично предложение за брак

Служител в увеселителния парк „ Дисниленд” в Париж провали мечтаното за доста девойки сантиментално предложение за брак на млада двойка, оповестява вестник „ Дейли мейл”.

На видео, което се трансформира в същинска сензация в интернет, се вижда по какъв начин влюбените са застанали на платформа пред замъка на Пепеляшка.

Мъжът коленичил пред възлюбената си, когато чиновник на тематичния парк, носещ диадема с уши на Мики Маус, прекъсва предлагането и изтръгва пръстена от ръцете на младежа. След това двойката е приканена да слезе от платформата, тъй като достъпът до оборудването е неразрешен за външния гости. След като слизат по стълбите влюбените си получават пръстена назад от усмихнатия чиновник, който им декларира, че „ разпоредбите били такива”, съобщи Нова телевизия.

Кадрите провокираха същинска вълна от мнения в обществените мрежи, като част от потребителите незабавно жигосаха служителя като „ доста неприятен човек”. Ръководството на „ Дисниленд” Париж разгласи, че е поднесло откровените си извинения на двамата влюбени и дава обещание да „ поправи нещата”.

Коментиращи случката въпреки всичко влизат в състояние на служителя, който просто си прави работата и се грижи за сигурността на гостите. Съществуват големи опасности за живота и здравето посетителите на увеселителния парк, в случай че не съблюдават разпоредбите и се озоват на място, до което не би трябвало да имат достъп, оправдават го някои интернет консуматори.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР