Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката

...
Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката
Коментари Харесай

Издънка: Палав шеф прави секс със секретарката си пред очите на служители ВИДЕО 18+

Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom и включва видеото без да желае, оповестява Daily Mail.

В сряда (26 август) чиновниците на селския съвет на Фатима Дос се събират на постоянна конференция, като за задачата употребяват онлайн платформата за видео чат Zoom. По-късно техният началник Хесус Естил се причислява към срещата онлайн.

Тъй като Естил не е добър с технологиите, по неточност натиска неверен клавиш и включва камерата си.

Подчинените стартират да разискват настоящи проблеми, след което водачът им се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра.

Не знаейки, че всички ги виждат, шефът и дамата стартират да вършат секс пред ужасените си сътрудници. По-късно дамата е разпозната като неговата секретарка, която е и счетоводител във компанията.



Един от сътрудниците на Естил съумял да запише интимната сцена и по-късно пуска видеото, с което убеждава някои селяни да подадат петиция за премахване на шефа на съвета за неуместно държание. Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление съобщи, че Естил ще бъде отхвърлен от служба.

"Това не е просто засегнатост, а тежко закононарушение. Ще създадем всичко допустимо да го накажем. " Естествено въпросният чиновник изиска амнистия, само че не е толкоз просто, съобщи представителят на министерството Ричард Херонимо. Нито Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откогато видеото е оповестено.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР