Служител от филипинската провинция Кавит прави секс със секретарката си

...
Служител от филипинската провинция Кавит прави секс със секретарката си
Коментари Харесай

Палав шеф се компроментира след ласки със секретарка

Служител от филипинската провинция Кавит прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom и включва видеото без да желае, оповестява " Дейли Мейл ", представен в обява на уеб страницата " Лента.ру ".
В сряда (26 август) чиновниците на селския съвет на Фатима Дос се събират на постоянна конференция в онлайн платформата Zoom. По-късно техният началник Хесус Естил се причислява към срещата онлайн.
Тъй като Естил не е добър в технологията, по неточност натиска клавиш и оставя камерата включена. Подчинените стартират да разискват настоящи проблеми, след което водачът им се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра.
 3 неща, които не дължите на шефа си 3 неща, които не дължите на шефа си
Технологиите са нещо прелестно, само че забелязвате ли по какъв начин удължиха работния ден? Чрез смарт телефона, имейла, приложенията за връзка шефът...
Не знаейки, че всички ги виждат, шефът и дамата стартират да вършат секс пред стреснатите си сътрудници. По-късно дамата е разпозната като неговата секретарка, която е и счетоводител. Един от сътрудниците на Естил съумял да запише откровената сцена и по-късно пуска видеото, с което убеждава някои селяни да подадат петиция за премахване на шефа на съвета за неуместно държание.
Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление съобщи, че Естил ще бъде отхвърлен от служба, отбелязва още БГНЕС.
Това не е просто засегнатост, а тежко закононарушение. Ще създадем всичко допустимо да го накажем. Естествено въпросният чиновник изиска амнистия, само че не е толкоз просто, съобщи представителят на министерството Ричард Херонимо.
Нито Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откогато видеото е оповестено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР