Служител на Главна дирекция Охрана“ към правосъдното министерство е със

...
Служител на Главна дирекция Охрана“ към правосъдното министерство е със
Коментари Харесай

След бой пред пиано бар: Съдебен охранител е със счупен нос

Служител на Главна дирекция „ Охрана “ към правосъдното министерство е със строшен нос, потърпевши са и двама негови близки след побой над клиенти от охранители в нощно заведение в Благоевград. Инцидентът става на 5 март. Това оповестява Би Ти Ви.

Задържаните охранители се оказват чиновници на общинския „ Инспекторат “ в Благоевград, които в свободното си време работят и в пиано бара. 

„ Празнувах Тодоровден у дома, стана късно и взехме решение да продължим купона на открито и отидохме в пиано бара. Поръчахме си, веселихме се, всичко си беше обикновено. Инцидентът се случи на потегляне. Започнаха да ни бият, не знам каква е предисторията “, споделя Тодор Гръчки, който е един от битите и чиновник в ГДО. 

В нощта на багра, дружно с Тодор е и неговият кум Димитър Стойчев, който предизвикал абсурда, тъй като желал шопска салата.

„ При влизане в бара, дамата начело сподели, че има вход. Платих входа и седнахме на масата. Пускаха единствено сръбска музика и чалга и по едно време с подигравка споделих, че желая една шопска салата, с цел да отива на музиката “, твърди Димитър Стойчев.

По думите на двамата мъже те са пребити от защитата на пиано бара. Оттам обаче отхвърлят и споделят, че боят е станал извън с присъединяване на други клиенти.

„ Бяха доста нападателни. Имаха проблеми с личния състав, с други клиенти, непрекъснато предизвикаха. Направихме няколко пъти забележка, те не възприемаха и се наложи да ги изведем на открито. От нашата страна няма никакъв физически контакт. След извеждането излиза огромна част от заведение, може би са имали някаква обстановка с тях “, сподели Любомир Илиев пред Би Ти Ви, охранител и чиновник на общинския „ Инспекторат “. 

По думите на притежателя на охранителната компания още при идването Тодор Гръчки и Димитър Стойчев са споделили, че няма да заплащат вход и са се показали за чиновници на полицията. По случая тече следствие.

На фотографията горе: Тодор Гръчки
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР