Служебното правителството назначи нови областни управители на областите Варна, Добрич,

...
Служебното правителството назначи нови областни управители на областите Варна, Добрич,
Коментари Харесай

Назначиха нови областни управители на Варна, Добрич, Силистра и София

Служебното държавното управление назначи нови регионални шефове на областите Варна, Добрич, Силистра и София, като освободи надлежно краткотрайно изпълняващите длъжността регионални шефове в тези четири области, заяви пресслужбата на кабинета. 

За регионален шеф на област Силистра е назначена Ели Тодорова. Притежава висше юридическо обучение от СУ " Св. Климент Охридски ". Била е два мандата ръководител на Адвокатска гилдия - Силистра. В интервала 2003 г.-2007 година е била общински консултант в Силистра. 

Васил Карапанчев е назначен за регионален шеф на област Добрич . Дълги години е работил в системата на Министерство на вътрешните работи и ДАНС, като в това число е заемал длъжността шеф на Търговско дружество " Национална сигурност " - Добрич, при ДАНС от 2010 година до 2014 година Висшето си обучение е получил в Шуменския университет " Епископ Константин Преславски ". 

Митко Михайлов е назначен за регионален шеф на област София . Притежава дълготраен административен и управнически опит, заемал е управителни длъжности в администрациите на Министерството на финансите и Министерството на младежта и спорта. През 2015 година е заемал поста зам.-председател на Държавната организация за метрологичен и механически контрол. Притежава висше икономическо и юридическо обучение. 

За регионален шеф на област Варна е назначен Марио Смърков. Дълги години е работил в системата на Министерство на вътрешните работи, като от 2015 година до 2017 година е чиновник в Групово дело БОП. През последните години работи в частния бранш. Юридическото си обучение е получил в Техническия университет във Варна. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР