Служебното правителство се грижи всеки ден да дава хляб, кръв

...
Служебното правителство се грижи всеки ден да дава хляб, кръв
Коментари Харесай

Уволненият шеф на ДАР: Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл

Служебното държавно управление се грижи всеки ден да дава самун, кръв и зрелища. Разбира се употребявам думата " кръв " метафорично. Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл. Това бяха първите думи на уволнения началник на ДАР Атанас Атанасов.

" Отстраняването ми е обвързвано и с координирани дейности с един прочут бизнемен, който може да е един от пръстите на ръката на Кремъл, само че това не е моя работа ", добави той.

Атанасов ще изиска Конституционният съд да се произнесе за уволнението му и в случай че отсъди, че е непозволено, може да се стигне до процедура по импийчмънт на президента Румен Радев.

Явно използването на конституционното право за отпуск се възприема като уронване на престижа. Имах опция да обясня аргументите за моя отпуск, които са надълбоко персонални и фамилни. Нека държавните чиновници внимават, когато употребяват подобен. Това съобщи досегашният шеф на ДА " Разузнаване " в първия си коментар след отстраняването му. 

Има индикации за тирания. Става действително разбъркване сред другите управляващи и институции. 

От 27 години работя за България. Правителството на Борисов беше следващото. Съжалявам студентите на индивида със синия взор, скърбя, че е учител по право. Призовавам ви да се интересувате от тематиката за съветските шпиони. Тя е повода за промяната на управителните постове в последно време, разяснява още той. 

Не пострадвам от никакви комплекси, работил съм от самото начало за страната и родината, безапелационен беше Атанасов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР