Служебното правителство отчита дейността си през изминалите близо шест месеца. Премиерът

...
Служебното правителство отчита дейността си през изминалите близо шест месеца. Премиерът
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Служебното правителство дава отчет

Служебното държавно управление регистрира активността си през миналите близо шест месеца. Премиерът Гълъб Донев и министрите от служебния кабинет ще показват резултатите от работата си от началото на мандата до сегашния миг.

В началото на доклада си Донев означи, че служебният кабинет е заварил страна на пауза, само че е подобрил коорнидацията и връзката сред институциите. Отчете и " чудесно справяне " с организацията и подготовката на изборите на 2 октомври.

" Заварихме страна на пауза. Държа да отбележа, че ние сме най-дълго управлявалото краткотрайно държавно управление. Правителството, което нямаше даже 100 часа заем на доверие и най-важното - държавно управление на дейностите в екип. Най-добрият метод за оправянето с неоснователните обвинявания и лъжите са резултатите от добре свършената работа. На финала на мандата ни е демонстрираме какво направихме до момента в който другите приказваха ", уточни Донев.

" Нашият кабинет се оправи чудесно с организацията и подготовката на изборите на 2 октомври. Съществени нарушавания не бяха установени. Изборната интензивност беше доста ниска, за което отговорността не е на служебното държавно управление ", посочи той.

След 2009 година нито едно държавно управление не е направило доклад на активността си в края на мандата си, означи служебният министър председател Донев.

Вчера на постоянно съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев заяви, че има доста какво да се регистрира поради дългия мандат на битие на това служебно държавно управление. Той добави, че през тази съвсем половин година се е работило по решаването на най-наболелите проблеми в нашето общество.

Донев сподели, че това се дължи в огромна степен на вицепремиера и Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев, който прочете доклад.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР