Служебното правителство не разполага с необходимата парламентарна подкрепа, за да

...
Служебното правителство не разполага с необходимата парламентарна подкрепа, за да
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Служебното правителство няма подкрепа

" Служебното държавно управление не разполага с нужната парламентарна поддръжка, с цел да предлага свои хрумвания и политики в полза на българските жители. Впрочем, любопитно е, че някои партийни водачи през днешния ден ултимативно желаят от нас това, което ни забраняваха единствено преди три месеца ", съобщи служебният министър Гълъб Донев на държавно съвещание.

" Имаме основателни опасения, доказани от миналогодишния ни опит, че в солидно и мощно фрагментиран парламент разискването и приемането на бюджета може да се трансформира в предизборно наддаване ", сподели Домнев във връзка изострените политически несъгласия.

" Стигнахме до шегата, с която започнахме нашата работа като служебно държавно управление: Как Гълъб Донев прави бюджет - перо по перо ", прояви самоирония служебният министър председател.

Според обществения министър Лазар Лазаров, заплащанията в обществената сфера са обезпечени. " Да разсея какви легенди, които битуваха в публичното пространство, че ще има понижение на обществени заплащания или на осигурителни такива. В реалност с този закон се основават и условия за покриване и на заплащанията по реда на Закона за хората с увреждания “, разяснява още отрасловият министър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР