Служебното правителство на президента Румен Радев успя да постави своеобразен

...
Служебното правителство на президента Румен Радев успя да постави своеобразен
Коментари Харесай

Лорер: За три дни служебният кабинет успя да предизвика протести

Служебното държавно управление на президента Румен Радев съумя да сложи самобитен връх – за три дни предизивка всеобщи митинги. Това съобщи пред бТВ досегашният министър на нововъведенията Даниел Лорер.

" Служебното държавно управление е напът да открие, че да управляваш в обстановка на война е извънредно мъчно. Те сложиха връх, лиши им тъкмо три дни преди да провокират първия всеобщ митинг срещ активността си ", разяснява той.

По думите му това значи, че кабинетът отпред с Гълъб Донев би трябвало да внимава, тъй като жителите към този момент стартират да се питат каква е задачата на дейностите им.

В петък пред. Повод станаха желанията да се възобнови пазаруването на природен газ от " Газпром ". По-рано денем зам.-министърът на стопанската система в това да се подписа нов дълготраен контракт с съветската компания. Появиха се и подозрения, че въвеждането в употреба на газовата връзка с Гърция.

" Виждаме основаване на чувство за рецесия, когато такава няма, ние успяхме да договорим танкери с газ, които в този момент са под въпрос. Оставихме стопанска система, която растеше с 4%, в този момент те пробват да проектират чувство за рецесия ", съобщи Лорер.

Той разяснява и промяната на шефовете на Национална агенция за приходите и организация " Митници ". Според Лорер бързите дейности на служебния кабинет демонстрират " извънредно добра, съвсем военна подготовка ". По думите му тези смени са забавни, тъй като кабинетът " Петков " оставил страната в положително финансово положение и с 1,5 милиарда лева остатък.

До две седмици ще е ясно дали " Продължаваме промяната " ще се коалира с " Демократична България " за явяването на изборите на 2 октомври, сподели още Лорер. Такова предложение бе направено от Христо Иванов, само че отговор към този момент няма.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР