Служебното правителство има две основни задачи - да върне стабилността

...
Служебното правителство има две основни задачи - да върне стабилността
Коментари Харесай

Йотова отговори на Нинова: БСП трябва да се гордее с тримата министри в служебния кабинет

" Служебното държавно управление има две съществени задания - да върне стабилността в страната и да приготви почтени избори ". Според вицепрезидентът Илияна Йотова първите дейности на кабинета " Донев " би трябвало да са ориентирани към енергийната рецесия, както и към новата вълна от COVID-19.

" Те имат две съществени задания - да върнат стабилността в страната и да обезпечат сигурността на българските жители - от енергийните доставки до обстановката с Коронавирус ", съобщи Йотова, представена от Нова тв.

" Аз не зная какво е визирала госпожа Нинова - в случай че е визирала тримата министри, които и през днешния ден са членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия - считам, че те са горделивост за всяка една партия, чиито членове са те - и госпожа Лечева, и Крум Зарков, и Явор Гечев. Това са хора, които са потвърдени експертно, професионално, политически. Техният скок в огромната политика - изключително на по-младите хора, още веднъж заслужават поздравления и да им пожелаем успех”. Така вицепрезидентът разяснява обвиняванията за реваншизъм на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР