Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев упражни

...
Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев упражни
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Всеки, който иска България да се промени – да гласува

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев упражни правото си на глас в Пловдив тази заран. Той даде своя избор в ОУ " Георги Бенковски ", в този момент филиал на " Душо Хаджидеков ".
Прочетете още
„ Изпълних дълга си. Призовавам всички жители да гласоподават интензивно. Всеки, който желае България да се промени би трябвало да гласоподава ", съобщи той.

Той уточни, че към този миг няма данни за нарушавания, няма данни и за съществени закононарушения, като чиновниците на реда ще работят интензивно през целия ден.

„ Охраняваме машините, охраняваме и публичния ред. В края на деня ще обобщим резултатите ”, приключи Демерджиев.

В постройката се обитават четири секции към регион " Централен ".

" Гладко и без непредвидени обстановки протича днешният избор. Това, което ми прави усещане е прекомерно ниската изборна интензивност. До момента са дали своят вот под 10 на 100 от гласоподавателите за нашата секция ", това съобщи ръководителят на 54-СИК Спаска Алсагир.

Тя добави, че към този момент четвърта година е ръководител на комисия и за пръв път записва толкоз слаб интерес. Това тя отдаде на елкторалната отмалялост, поради честата изборна интензивност през последните две години.

Около сходни позиции се сплотиха и останалите членове на изборните комисии, където още веднъж към 10:00 часа, бяха дали своят вот сред 7-9% от хората имащи право на глас.







 



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР