Служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова назначи Георги

...
Служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова назначи Георги
Коментари Харесай

Агенцията за държавна финансова инспекция е с нов директор

Служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова назначи Георги Йорданов за шеф на Агенцията за държавна финансова ревизия. От поста е освободена Илка Димова-Мазгалева.

Георги Йорданов има богат административен опит, добит на експертни и управителни длъжности.

От януари 2022 година досега е началник на звеното за вътрешен одит на Българската телеграфна организация. През февруари 2020 година е назначен за ръководител на Държавната комисия по хазарта, а след закриването ѝ е назначен за консултант на министъра на финансите до месец май 2021 година, след което се занимава с одитна активност в действителния бранш.

От 2014 година до 2020 година е шеф на кабинета на министъра на финансите. Бил е началник на Инспектората на Министерството на околната среда и водите. В интервала от декември 2010 година до април 2014 година е държавен контрольор в Инспектората на Министерството на финансите. От януари 2000 година до октомври 2010 година поредно заема длъжностите шеф на Инспектората на Министерство на земеделието и храните и основен секретар на Национална работа за растителна отбрана.

Професионалната му кариера стартира през 1995 година като данъчен контрольор в данъчната администрация в Плевен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР