Служебният вътрешен министър Калин Стоянов отказа да коментира подробности относно

...
Служебният вътрешен министър Калин Стоянов отказа да коментира подробности относно
Коментари Харесай

Стоянов: Кирил Петков има право да ползва НСО до 4 години, след като е бил премиер

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов отхвърли да разяснява детайлности по отношение на злополуката с автомобил на НСО при Аксаково. Посочи, обаче че досега е изрично открито, че цивилният автомобил е лишил преимуществото на пътя.

Стоянов изясни още, че като някогашен министър-председател Кирил Петков има право да употребява транспорт от НСО до 4 години след мандата си.

Към днешна дата са постъпили 36 сигнала за пазаруване на гласове и нарушение на изборното законодателство, формирани са 16 досъдебни производства. Най-много са сигналите в Бургас.

Стоянов разяснява и рецесията с барикадиралия се някогашен служител на реда - по думите му задачата е била да няма потърпевши и да не допусне Венцеслав Караджов да се самонарани.

" Най-напред и аз желая да стартира с признателност и поздравления за всички чиновници от ОДМВР Пловдив, основна дирекция " Жандармерия ", Института по логика на психиката и Окръжна прокуратура Пловдив. Незабавно е образуван щаб от всички, които изброих. Взето е решение да стартират продължителни диалози. Така и стана, в продължение на повече от 10 часа водени тежки диалози с лицето, същият се предава, арестуван е, без да са употребявани физическа мощ и помощни средства ".

Гледайте онлайн тук или на




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР