Служебният регионален министър арх. Иван Шишков не свърши много неща,

...
Служебният регионален министър арх. Иван Шишков не свърши много неща,
Коментари Харесай

Николай Нанков: Министър Шишков превръща ДНСК в “бухалка”

„ Служебният районен министър арх. Иван Шишков не свърши доста неща, да не кажа нищо. Но е пореден в едно – да трансформира ДНСК в “бухалка ” и да й разпорежда какво да реши. За да му замазва гафовете и да оказва политически напън през решенията им. Чутовен скандал! “, написа някогашният районен министър Николай Нанков на профила си във Facebook. И продължи:
  Иван Шишков
„ Какво имам поради ли?! Веднага ви споделям – от известно време Шишков приказва за проблем с връзките на камерите на Националното тол ръководство. Та назначил той, видите ли, работна група. Но още преди да е проработила, в тв ефира преди седмица министърът към този момент афишира вест, която би трябвало да излезе като констатация в отчета на ДНСК. Дава й спомагателни „ инструкции “ с писма до работната група в интервала на нейната „ работа “. И по този начин шишковщината – пардон, машината за операции, към този момент е в ход.

А обстоятелствата са, че новоизградените рамки и камери са единствено 100 (от общо 295). Като за всички тях има позволение за градеж за рамките, позволение за градеж за оборудването им с камери, а за 73 има позволения за градеж за непрекъснато зареждане. За останалите 27 процедурата не е завършила и са с краткотрайно зареждане. Другите 195 са единствено дооборудвани с позволения за градеж.

Така че да се твърди, че камерите действат нелегално и по този метод да се компрометират напъните на екипи по оперативните стратегии и да се петни името на страната ни, както неотдавна Шишков отново се опита с сектори от „ Тракия “, е лицемерна операция. Но какво да прави един овластен човек, който явно с напълно користни цели е тръгнал да унищожава всичко, до което се допре. И тъкмо Шишков – някогашният основен проектант на регион “Триадица ” в София, не е индивидът, който да приказва за кабели и за тяхното законно свързване. Поне от обикновено човешко възприятие за мярка!

P.S. Ето и заключението от констатациите на работната група, за които апропо има и изключително мнение от нейни членове. “

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР