Служебният премиер Стефан Янев упражни правото си на глас, след

...
Служебният премиер Стефан Янев упражни правото си на глас, след
Коментари Харесай

Стефан Янев отново увери, че машинният вот е сигурен

Служебният министър председател Стефан Янев упражни правото си на глас, след което увери, че опция за операция на изборите няма, а машинният избор е сигурен. " Нашият избор е важен и би трябвало да го вършим напълно осъзнато. Няколко пъти заявих, че правото ни на избор е във фундамента на българската народна власт. Призовавам българите да отидат до урните, тъй като това е избор за бъдещето на страната “, прикани министър председателят. 

Янев увери, че служебното държавно управление е подсигурило почтени избори, а изказванията за операции с машините са спекулации. " Машинното гласоподаване е задоволително несъмнено и потвърдено. Електронният ключ, с който се зареждат стратегиите във всички устройства за гласоподаване, е владеене на страната, на ЦИК. Няма никаква опция спомагателни машини да бъдат употребявани за вота ",изтъкна министър-председдателят. А даже да да има нещо неправилно, то ще бъде минимизирано при висока изборна интензивност, смята той.

Премиерът изрази надежда след тези избори да има устойчиво парламентарно болшинство, което да сформира постоянно държавно управление, тъй като България има потребност от това.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР