Служебният премиер Стефан Янев поздрави българите с днешния изборен ден.

...
Служебният премиер Стефан Янев поздрави българите с днешния изборен ден.
Коментари Харесай

Стефан Янев: Гласувайте масово, за да я има България!

Служебният министър председател Стефан Янев поздрави българите с днешния избирателен ден. По думите му това е следващата дата, в която ние като жители би трябвало да покажем нашето отношение и отговорност към конструирането на политическата власт.

Гласуването е точно тази наша отговорност, нашата опция посредством политическите партии, посредством обединенията да покажем нашите стремежи, нашите визии за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и транспарантно ръководство в полза на България, посочи министър председателят пред публицисти, откакто упражни правото си на глас в изборите за Народно заседание в столичното 108 СУ " Никола Беловеждов ".

Янев прикани да не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната, икономическото й развиване, обществените, просветителни политики, опазването на здравето. Във връзка с това министър председателят прикани всички да гласоподават всеобщо, тъй като от нашия глас зависят достойните старини на родителите ни, бъдещето на поколенията след нас, с цел да я има България - просперираща, цъфтяща и почтена.

Премиерът благодари на всички, които са ангажирани с изборния развой, и заяви, че по данни все още той протича обикновено в страната. Има дребни елементи - неработещи машини, или дребни проблеми, които се отстраняват и не съставляват сериозен проблем във връзка с изборния развой досега, сподели министър председателят и изрази вяра това да остана по този начин. Той заяви, че всички органи на изпълнителната власт, правосъдната система, ЦИК и подразделенията й работят в синхрон. Надявам се в края на деня да имаме избирателен резултат, който да отразява действителната електорална настройка на всеки един български жители, сподели министър председателят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР