Служебният премиер Стефан Янев, който се опитва да пробие и

...
Служебният премиер Стефан Янев, който се опитва да пробие и
Коментари Харесай

Стефан Янев бойкотира приемането на еврото, но спестява само в евро

Служебният министър председател Стефан Янев, който се пробва да пробие и като нов проруски водач се оказа, че държи фамилните си спестявания в евро. Вчера най-лицемерно Янев се разгласи по Нова ТВ срещу въвеждането на еврото, за което се похвали, че работи държавното управление на Кирил Петков.
„ Българският лев е последният излишък от суверенитет на българската страна, а с приемането на еврото ще закрием и него “, изяснява Янев.

Според търсачката на проверяващия уебсайт спестяванията на Янев и брачната половинка му са в евро. От годишната му декларация пред Сметната палата за предходната година, излиза наяве, че Янев има скътани 39 680 евро, а жена му 17 хиляди евро.

Позицията на Стефан Янев е една от най-коментираните през последните 24 часа в обществените мрежи, хората го упрекват в двуличие, престореност, двойни стандарти и опит да манипулира публичното мнение. Икономисти пък разясняват, че тезите на любимеца на Румен Радев са несъответстващи, тъй като суверенитетът на българския лев не съществува след въвеждането на Валутния ръб. Напротив - суверенитет ни ще бъде изцяло обезпечен след приемането на еврото като публично средство за разплащане. Позицията на Янев е напълно проруска и цели задържането на България в евразийската сфера.
От проверяващия уебсайт BIRD.BG приканват българите да употребяват търсачката им за декларациите на политическите лица, с цел да разобличат всеки идващ политик, оповестил се срещу еврото.

 s_yanev_evro.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР