Служебният премиер Гълъб Донев призова за търпение, защото според него

...
Служебният премиер Гълъб Донев призова за търпение, защото според него
Коментари Харесай

Донев: Засилва се усещането за съставяне на редовен кабинет

Служебният министър председател Гълъб Донев прикани за самообладание, тъй като съгласно него политическите сили стартират разговор за сформиране на постоянен кабинет. Той акцентира, че властта има смисъл, когато я прилагаш в изгода и с грижа за хората.

„ В последните дни се следи усилване на чувството за сформиране на постоянен кабинет, уточни министър председателят. Дали тази матрица за договаряния ще ни изведе към действителността на държавно управление, излъчено от 49-то Народно заседание, следва да разберем “, сподели министър председателят, представен от БГНЕС.

„ Както се случва във филмите със безизходен сюжет, належащо е самообладание, с цел да дочакаш финала и остро внимание, с цел да не пропуснеш репликата, която издава същинските планове “, добави той.
Премиерът сподели, че се намираме в седмицата на така наречен намерено ръководство. България е една от 75-те страни в света, в които в дните от 8 до 12 май с разнообразни начинания се удостоверява правилото да се ръководи намерено. Преди връчването на първия мандат, а може би и на финала на нашия, и в края на седмицата на откритото ръководство Министерският съвет за първи път ще отвори порти за жители, осведоми министър председателят. На 13 май, събота, от 10:00 ч. Министерският съвет ще посрещне първите жители, които желаят да видят постройката на изпълнителната власт от вътрешната страна и да усетят атмосферата за работа, заяви Гълъб Донев.

По думите му властимането е форма на владеене на механизми за въздействие и влияние върху публичния живот, която може да извади най-хубавото или най-лошото от властимащия. Донев добави, че постоянно сме очевидци на второто. Според министър-председателя властта има смисъл, когато я прилагаш в изгода и с грижа за хората.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР