Служебният премиер Гълъб Донев говори пред медиите при влизането си

...
Служебният премиер Гълъб Донев говори пред медиите при влизането си
Коментари Харесай

Гълъб Донев: С избора си гражданите казаха, че трябва да се търсят компромиси и работещи решения с изпълними цели

Служебният министър председател Гълъб Донев приказва пред медиите при влизането си в постройката на Народното събрание за откриването на 49-ия парламент.

" Възможната формула е съставяне на стабилно болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление, което пък да взема решение най-наболелите проблеми на българските жители ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му с избора си на 2 април жителите са споделили, че би трябвало да се търсят взаимни отстъпки, работещи решения, с изпълними цели, с цел да бъдат решени проблемите. 

Преди всичко съм реалист и това, което ще оставим на постоянното държавно управление, е добре функционираща страна освен във финансовата сфера, а и във всички останали, още през август започнахме да решаваме рецесиите, които валяха една след друга, добави той и уточни, че сега обстановката в страната е спокойна, българските жители са спокойни, всички проблеми, които изникват, се вземат решение от служебното държавно управление. Ние, на първо място, сме държавно управление на действието, добави Донев.

На дневен ред стои работата на Народното събрание, изборът на ръководител на Народно заседание, заместник-председатели, съставяне на комисиите, структуриране на органите, които ще подсигуряват, че това Народно заседание ще работи, уточни още министър председателят Донев в отговор на въпрос по какъв начин би се подходило, в случай че още веднъж не се сформира държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР