Служебният премиер Димитър Главчев потвърди, че има сигнал за заплаха,

...
Служебният премиер Димитър Главчев потвърди, че има сигнал за заплаха,
Коментари Харесай

Премиерът: Има сигнал за заплаха, който може би засяга партийни лидери

Служебният министър председател Димитър Главчев удостовери, че има сигнал за опасност, който е просторен и „ може би визира партийни водачи “. Той отклони въпрос дали това визира Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов, като сбито сподели, че „ сигналът, за който аз знам, не може да визира господин Атанасов “. Това стана по време на отговори на въпроси пред публицисти в Брюксел, където министър-председателят ще взе участие в съвещанията на Европейския съвет.

Ще напомня на сътрудниците на Европейския съвет какви задължения бяха поети 22 юли 2022 година, тогава беше призната пътната карта за приемането на РСМ, а декември месец 2023 година беше конкретизирано тъкмо за конституционните промени. Напоследък чуваме освен партийни водачи, само че и от държавни ръководители в Северна Македония, че няма да се вършат такива промени. Ще срещна сътрудниците с тези настроения. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев от Брюксел, където е на Европейски съвет.

По думите му най-добре е да се излъчи държавно управление с първия мандат.

Само преди ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че преди седмица е получил сигнал за доста сериозна опасност против него, поради което от ДАНС, НСО и Министерство на вътрешните работи са взели ограничения.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР