Служебният министър-председател Стефан Янев публикува в официалния си Фейсбук профил

...
Служебният министър-председател Стефан Янев публикува в официалния си Фейсбук профил
Коментари Харесай

Стефан Янев: Като служебно правителство сме призвани да гарантираме честни и свободни избори

Служебният министър-председател Стефан Янев разгласява в формалния си Facebook профил одобрение към жителите във връзка днешния народен празник - 113 години от оповестяването на независимостта на България.

Ето и целият текст на приветствието:

" Уважаеми сънародници,

Поздравявам Ви по случай 113-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. Националните старания за независимост и съединяване намират своето естествено продължение точно в този церемониален акт от преди повече от век, който дава на народа ни самочувствието на равноправна нация.

Държавническият нюх, умелата дипломация и прозорливостта на предците ни в оня незабравим миг е знак за историческата зрялост на обществото и способността му три десетилетия след Освобождението праволинейно да държи във фокуса на своята ценностна система българската национална идея.

Без постигнатата преди 113 години Независимост през днешния ден страната ни нямаше да има опция за всестранно независимо развиване. Наш дълг като общество в сегашното е да осъществим по най-хубавия метод завета на нашите предшественици и да осигурим просперитета на България. Тази нелека национална задача през днешния ден минава през превъзмогването на съществени рецесии, с които продължаваме да се оправяме дружно.

В изискванията на невиждана политическа рецесия като служебно държавно управление сме призвани да подсигуряваме на българските жители почтени и свободни избори. Пандемията продължава да бъде голямо предизвикателство, само че съм сигурен, че с общи старания ще го преодолеем, като имаме отговорно отношение и като се осланяме се на достиженията на медицината. Икономическият напредък на страната също продължава да е всекидневно на нашето внимание, тъй че в разговор с бизнеса и жителите да работим за благополучието на страната.

Днес България е свободна, самостоятелна, демократична страна и отговорност на всички нас е тя да пребъде.

Честит празник! "

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР