Служебният министър на туризма Евтим Милошев прие поста от досегашния

...
Служебният министър на туризма Евтим Милошев прие поста от досегашния
Коментари Харесай

Евтим Милошов обяви кое ще е първото нещо, което ще направи като служебен министър на туризма

Служебният министър на туризма Евтим Милошев одобри поста от досегашния министър Зарица Динкова.

Милошев акцентира, че е човек, който идва от бизнеса и за него бизнесът е най-съществен. Затова и първото нещо, което ще предприеме, е да се срещне с представителите на бизнеса.



" Уверих министър Динкова, че всички положителни практики , всичко, което е основала дружно с целия екип на министерството, ще бъде продължено и че нашата роля е да продължим всичко положително, което е основано ", сподели пред публицисти Милошев.

Динкова уточни, че това е секторът на гостоприемството и тя гостоприемно предава работата си на новия министър. " Бих желала каквото можем , взаимно да създадем, тъй че българският туризъм да се развива все по-добре " , разяснява тя.

Милошев акцентира, че служебният кабинет има за задача да направи по този начин, че всичко, което е квалифицирано за идния летен сезон, да се случи по най-правилния метод. Според Динкова ще е хубаво да се направи среща по подготовка на сезона с бизнеса, да се чуят потребностите, да се види кой може да помогне да се случат по-добре нещата, защото , с цел да протече добре един туристически сезон, са въвлечени доста други институции, министерства. " Точно това вършим сега, приказваме си. За да има последователност, би трябвало да обменим информация и си приказваме по какъв начин да се предадат нещата по най-хубавия метод ", разяснява Зарица Динкова.

На въпрос дали оставя директория със задания на новия министър, Динкова уточни, че директория в никакъв случай не са имали, дилемите са разпределени по дирекциите, работата си върви. " До момента сме работили по управническата стратегия. Резултатите са обществено известни . Министерството на туризма през всичките три тримесечия на този кабинет държеше състезание по вътрешната оценка на Министерски съвет, по административно ръководство и по осъществяването на управническата стратегия ", съобщи Динкова.

Тя добави, че през вчерашния ден е събрала мениджърския екип на приблизително равнище, както и всички участници в програмата за ръководство на маркетинг и реклама на Черноморския район, разискали са по какъв начин ще продължи работата по нея. " Хубавото е, че тя е написана по този начин, че цялата отчетност си минава и на финала ще бъде регистрирана през системата за ръководство на националните вложения, само че асистенцията е тук при нас ", сподели Динкова, наблягайки, че с министър Милошев са доброжелателно настроени един към различен и чака нещата да вървят.

По думите на служебния министър първите задания са да си предадат работата, само че той с доста огромна отговорност поема всичко, което следва да се случва.

Милошев показа първи усещания, че има потребност от консолидация на сектора, на бизнеса. " Това е доста значимо, с цел да има групов триумф. Вярвам в груповата работа. За страдание, това е проблем освен на сектора, а на страната ", съобщи той.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР