Служебният министър Кирил Петков заяви, че бизнесите, на които са

...
Служебният министър Кирил Петков заяви, че бизнесите, на които са
Коментари Харесай

Кирил Петков: Хората, на които спряхме милионите, намериха пролука в ИТН

Служебният министър Кирил Петков съобщи, че бизнесите, на които са били спрени милионите от държавни поръчки и предоставения, са намерили междина в партията ИТН.

В ефира на Би Ти Ви Петков изрази изненада, че е имало офанзива против него от страна на ИТН.  „ Ако офанзивите от ГЕРБ и Държавно стопанско предприятие ги чаках, тъй като стопирах течовете към бизнеси, свързани с тях, то не чаках, че такива ще има и от една от партиите, оповестили се за партия на смяната “, изясни той. Петков добави, че съгласно него това значи, че бизнесите, които са печелили публичните поръчки, са пробили и в Има Такъв Народ.

„ Но едно нещо научих – не е толкоз мъчно на тези бизнеси да им се спрат парите. Трябва да има хора с воля, които не ги е боязън. Оказа се, че такива хора има. Сега се срещнах с такива хора, с които в никакъв случай не бях се срещал преди този момент – като да вземем за пример господин Рашков, който ми сподели „ Кириле, 30 години го очаквам тоя преход, повече не мога, влизаме напред. " Това е положителната вест “, добави още Петков.

Лошата вест е, че средствата, против които се борим са големи – 8 милиарда лева на година не са малко пари, напомни той.

До една седмица няма да бъда към този момент министър, предвижда Петков. „ Беше същинско наслаждение за мен, че в една дребна България може да има напредък. Отсега нататък няма да допуснем, до колкото зависи от нас, да няма секрети завери и предизвестявам всички, които са част от тях, че има няколко индивида, които първо се интересуват, второ са самостоятелни и трето ще знаят къде да търсят, в случай че отново стартират да вършат схеми “, добави министърът.  

„ Хората стартират да имат нетърпимост. Омръзна им да ги крадат. И до момента в който преди постулатът беше в случай че не крадат едните, ще крадат другите – не щеш ли има хора, които няма да крадат и на които им пука за тази страна. При първата скица на новите ръководещи – които и да са те – аз ще направя всичко допустимо освен да организираме нови митинги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР