Служебният кабинет отпусна 1.18 млн. лв. на община Бургас за

...
Служебният кабинет отпусна 1.18 млн. лв. на община Бургас за
Коментари Харесай

Инвестиция за 10 млн. лв. доразвива промишлената зона в Бургас

Служебният кабинет отпусна 1.18 млн. лева на община Бургас за създаване на нова улица в промишлената зона „ Север “. Средствата са от бюджета на Министерството на нововъведенията и растежа и са в отговор на 10-милионната инвестиция, направена от компания за производство на опаковки за хранително-вкусовата индустрия.

Инвеститорът „ Сидоренко Холдинг “ сплотява компании, профилирани в доставка на съоръжение и софтуерни решения за разнообразни браншове на хранителната индустрия, както и за козметиката и битова химия.

Новият цех на компанията получи документ клас А още предходната година. Производствената база на компанията е формирана от халета, складова и офисна част. Строително-монтажните действия са завършили и към този момент е доставено част от високотехнологичното съоръжение за производството на опаковки за хранителни артикули, което е напълно роботизирано. В развой на въвеждане е профилиран програмен продукт за продажби и ръководство на складови наличия.

Инвестицията открива към 10 нови работни места.

Тя включва строителство на нови индустриални халета, хранилища и офиси, закупуване на в допълнение индустриално съоръжение и профилирани софтуери за продажби и ръководство на складови наличия.

С построяването на новата улица в индустриалната зона би трябвало да се обезпечи транспортното обслужване на огромен брой урегулирани поземлени парцели, част от които все още са застроени, а други имат непосредствени капиталови планове и издадени позволения за градеж.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинОбщина Бургас Бургас нова инвестиция улица промишлена зона ПоследниНай-четениКомпании 0 Инвестиция за 10 млн. лева доразвива промишлената зона в Бургас Бюджет и финанси 204 Депутатите дефинитивно утвърдиха повишаването на цигарите Политика 4856 Съветът Европейски Съюз остави България и Румъния отвън Шенген Бюджет и финанси 2747 „ Напълно безумно “: Бизнесът жигосах повдигането на МРЗ и оптималния предел Накратко 13847 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Политика 9760 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Политика 9358 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Крипто Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР