„Служебният кабинет форсира дебата за бюджета, което не означава, че

...
„Служебният кабинет форсира дебата за бюджета, което не означава, че
Коментари Харесай

Политолог: Ако има предсрочни избори, така обявеният бюджет ще бъде в ущърб на ПП

„ Служебният кабинет форсира дебата за бюджета, което не значи, че ще бъде признат Бюджет. Това не значи, че в Народното събрание ще се доближи до съгласие за бюджета. Ако има предварителни избори, по този начин оповестеният бюджет ще бъде в ущърб на „ Продължаваме промяната”. Бих споделила, че президентът и служебния кабинет не играят в интерес на ПП”. Това съобщи политологът проф. Румяна Коларова в ефира на Нова телевзия.

„ Както и да считаме, няма да се образува болшинство. Не мисля, че ГЕРБ ще търсят поддръжка от Българска социалистическа партия и от ДПС”, добави още тя.

``ПП обясниха, че за тях постоянен кабинет е нещо нереалистично, че ще бъде нещо по модела на „ Има подобен народ”, по модела на предходния парламент – предлагаме кабинет, в случай че желаете го приемайте. Никакви съвещания, нито за състава на кабинета, нито за структурата. Дори се употребява някакъв евфемизъм – той се назовава кабинет на малцинството, което е неуместно – с цел да действа, е нужно мнозинство``, разясни специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР