Служебните министри са провели извънредна среща при президента Румен Радев,

...
Служебните министри са провели извънредна среща при президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Радев и служебният кабинет проведоха извънредна среща |

Служебните министри са провели изключителна среща при президента Румен Радев, оповестяват бТВ и Народоосвободителна въстаническа армия.

За срещата потвърдиха и от пресцентъра на " Дондуков " 2 след 20:30 ч. За нея обаче се знаеше по-рано, тъй като колите на министрите са пристигнали в Президентството към 18:00 ч.

На работната среща е реализирано единодушие за спомагателни средства за пенсионерите, лекарите, бизнеса и нуждаещите се в рецесията.

" Постигнатият растеж от 9,6 на 100 на Брутният вътрешен продукт през второто тримесечие на 2021 година, по отношение на същия интервал на предходната година, дава задоволително средства за съответен обществен и стопански отговор на страната в условия на рецесия. Затова е нужна своевременна актуализация на държавния бюджет от Народното събрание ", написа в прессъобщението от Президентството.

Първи на срещата е бил здравният министър Стойчо Кацаров, съобщи той пред Народоосвободителна въстаническа армия. Това е и повода той да закъснее за чуването му пред Народно събрание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР