Службите на МВР имат пълна готовност да съдействат за разкриването

...
Службите на МВР имат пълна готовност да съдействат за разкриването
Коментари Харесай

Службите на МВР са готови да се включат в разследването на заплахата срещу магистрат 


Службите на Министерство на вътрешните работи имат цялостна подготвеност да спомагат за разкриването на това кой стои зад заканите против магистрат от Специализираната прокуратура.

В долап в служебния му кабинет беше открит плик с патрон и отрязъци от вестници.

Министерство на вътрешните работи не може да се самосезира и да стартира независима работа по случая, тъй като към този момент има формирано досъдебно произвеждане. Това може да стане, в случай че такива оперативно-издирвателни дейности бъдат предоставени от способената прокуратура на работа от вътрешното министерство, прецизират от ведомството.

Министерство на вътрешните работи работи безкомпромисно в работата си против престъпността. Посегателството и заканите против държавни чиновници и магистрати, борещи се против престъпността, е неприемливо, показват от Министерство на вътрешните работи.

" Надяваме се, че съществуването на видеонаблюдение и пропускателен режим в постройката на ул. „ Черковна “ биха съдействали за бързото откриване на причинителите и изправянето им пред съда ", допълват от вътрешното министерство.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР