Службата за геоложки наблюдения на САЩ съобщи, че е регистрирала

...
Службата за геоложки наблюдения на САЩ съобщи, че е регистрирала
Коментари Харесай

6,3 по Рихтер разтърси Северна Корея

Службата за геоложки наблюдения на Съединени американски щати заяви, че е записала през днешния ден земетресение с магнитуд 6,3 и дълбочина 0 км в КНДР, като означи, че трусът може да е удостоверение за вероятен гърмеж, без да посочи от какъв вид, предадоха международните организации.

Китайските управляващи оповестиха, че са засекли земетресение с магнитуд 6,3 в Северна Корея, като го дефинираха като "предполагаема детонация ", провокирана от човешка активност.

Според Сеул и Токио Северна Корея евентуално е направила нов, шести нуклеарен опит. Епицентърът на труса е бил закрепен покрай полигона, където Пхенян към този момент е правил нуклеарни опити.

Земетресението, записано малко преди 11,30 ч. локално време (03,00 ч. по Гринуич), е било на дълбочина нула километра в североизточната част на страната, съобщи Ройтерс.

Китайската сеизмологична работа заяви малко по-късно за второ земетресение в Северна Корея с магнитуд 4,6 на дълбочина нула силометра, осем минути след първия трус, и го дефинира като "колапс "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР