Служба, която отбелязва живота му, започва в 14:00, като Гарет

...
Служба, която отбелязва живота му, започва в 14:00, като Гарет
Коментари Харесай

Аплодисменти за сър Боби Чарлтън, докато катафалката пристига на Олд Трафорд - и звездите се събират на мемориала

Служба, която отбелязва живота му, стартира в 14:00, като Гарет Саутгейт се причислява към сегашни и някогашни играчи, с цел да отдаде респект.

Процесията стопира на Олд Трафорд, където сър Боби е увековечен в скулптура дружно с Денис Лоу и Джордж Бест.

Бившият капитан на Ман Юнайтед Брайън Робсън, говорейки пред катедралата, сподели пред Sky News, че сър Боби би трябвало бъде запомнен като „ приказен състезател и приказен човек “.

Други, видяни да влизат в катедралата, включват Петер Шмайхел, Гарет Саутгейт и Оле Гунар Солксяер.

Както и отбелязване на 49 гола за Англия, сър Боби реализира статут на легенда в Манчестър Юнайтед, записвайки 758 мача и отбелязвайки 249 гола.

„ Той в никакъв случай не е не запомнил корените си “: Град, в който Сър Боби Чарлтън се научи да рита топка, спомня си футболната легенда

Изображение: Бившият вратар Петер Шмайхел Изображение: Бившият управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер и някогашният състезател Майкъл Карик

Той беше диагностициран с деменция през ноември 2020 година - същото болест, която засегна брат му Джак, който умря през 2020 година

Службата на сър Боби ще остане частна и няма да бъде предавана или снимана, само че тълпи се събраха по маршрута, с цел да отдадат респект.

< p> Прочетете повече:
Един от великите играчи и вечно прислужник на британския футбол

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР