Служба КОС“ започва проверка в завод Арсенал“ в КазанлъкСпециализираната прокуратура

...
Служба КОС“ започва проверка в завод Арсенал“ в КазанлъкСпециализираната прокуратура
Коментари Харесай

Служба „КОС“ започва проверка в завод „Арсенал“ в Казанлък

Служба „ Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) “ стартира инспекция в цех „ Арсенал “ в Казанлък
Специализираната прокуратура разпореди на началника на работа „ Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) “ при ГДНП инспекция в цех „ Арсенал “ в Казанлък.

Тя е обвързвана с конфискуваните на 4 декември 2018 година в област Стара Загора 17 автомата „ Калашников “, 15 револвера „ Макаров “ и 12 дула за същия револвер, за които има учредения да се допуска, че са създадени в завода и нелегално са изнесени от там, оповестиха от прокуратурата.

В рамките на един месец службата би трябвало да показа систематизиран отчет, в който да се отразят направените констатации, в това число има ли осъществени нарушавания на нормативни актове, какви са били подхванатите ограничения и дейности за премахване на закононарушенията, има ли последствия от тези ограничения, както и глобени ли са отговорните лица. С оглед на мащаба на инспекцията, при положение, че тя обективно не може да завърши в границите на месец, Специализираната прокуратура би трябвало да бъде известена за аргументите, както и за вероятния най-кратък период за приключването й. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР