Слуховете говореха, че Нети не е могла да забременее дълго

...
Слуховете говореха, че Нети не е могла да забременее дълго
Коментари Харесай

Защо Дони и Нети нямат деца цели 11 години?

Слуховете говореха, че Нети не е могла да забременее дълго време, само че истината май ще се окаже друга. Дони показа в телевизионно изявление, че поради фамилни обременености не можел даже да си показа, че ще стане татко.

През 2011г. на бял свят се появява дъщерята на музикантът и актрисата – Лилия. Дони удостовери, че повода за толкоз дълго чаканото дете не е бил проблем при зачеването, а по-скоро отвращение от негова страна. Той рядко приказва за родителите си, за разлика от Нети, която не крие, че е осиновена.

Близки до фамилията издават, че майката на Дони е била доста властна. Именно това била повода той да не желае да е татко дълги години;. За него тя била най-важната в фамилията. Взимала всички решения вместо сина си.

Добрин Векилов, както е същинското име на изпълнителя, по бащина линия произлиза от метежен жанр от Копривщица- прапрадядо му Димитър Векилов е хъш и въстаник на Ботев, един от опълченците, които се бият на Шипка. Сестра му –учителката Евлампия е ушила знамето на Априлското въстание. Дони самичък към 3 март напомня тази част от фамилната си история.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР