Слуховете, че майката на Сузанита е заживяла на село и

...
Слуховете, че майката на Сузанита е заживяла на село и
Коментари Харесай

Сузанита не иска на село с мама, мести се в София

Слуховете, че майката на Сузанита е заживяла на село и най-вероятно дъщеря ѝ ще я последва там, се оказаха нреверни. Дъщерята на Орхан Мурад сама опроверга това.

" Не единствено че няма да се местим на село, само че ѝ най-вероятно напълно скоро ще заживеем в София. Ще бъде доста по-удобно, имайки поради, че всички музикални студия са там, работата ми зависи от това. Сега се постанова съвсем всеки ден да пътувам от Пловдив ", споделя певицата.

Клюките се появиха след коментар на Шенай в обществените мрежи, в който тя твърди, че зарязва градската среда и ѝ следва селски живот. Дъщеря ѝ е безапелационна, че това е единствено смешка и майка ѝ ще живее с нея в столицата, написа роден таблоид, представен от Флагман.бг.

" Нямам нищо срещу селото, несъмнено, само че сега не е времето за живот там " - споделя Сузито. Тя добавя, че през летните месеци се е отдала извънредно на работата си. Сузанита приготвя няколко нови плана, по които към този момент работи. Наскоро певицата пусна следващата предизвикателна фотосесия в мрежата, с която нагорещи пристрастеностите измежду почитателите.

Припомняме, че преди няколко месеца Орхан Мурад и брачната половинка му се разделиха дефинитивно. Известно време след края те продължаваха да живеят под един покрив.

" XXI век сме. Били сме 19 години дружно и няма драма, че живеем дружно, макар че сме разведени. Разбира се, приказваме си от време на време. Нямаме проблем с това. Разделихме се цивилизовано. Оставаме другари " - сподели тогава Шенай пред вестника.

Екссъпругата на фолкзвездата е избрала да последва дъщеря си Сузи, където и да отиде. Шенай зорко бди над наследницата си, съпровожда я на всяко присъединяване и са повече приятелки, в сравнение с майка и щерка. Това няма да се промени и с идването им в столицата, където имат вяра, че ги чакат още повече шансове за развиване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР