Слуховете, че Манчестър Юнайтед ще уволни Жозе Моуриньо още този

...
Слуховете, че Манчестър Юнайтед ще уволни Жозе Моуриньо още този
Коментари Харесай

От Олд Трафорд определиха слуховете за уволнението на Моуриньо като глупости

Слуховете, че Манчестър Юнайтед ще уволни Жозе Моуриньо още този уикенд не дават отговор на истината, настояват от клуба. В днешното си издание " Мирър " излезе с информацията, че бордът на шефовете на клуба е снел доверието си от португалеца и ще го освободи без значение от изхода на днешния дуел с Нюкасъл. По този повдо от " Скай Спортс " са се свързали с източници от клуба, които са определили слуховете за уволнението на Моуриньо като " нелепости ". Подобна е информацията и на " Би Си Си ", където се твърди, че за момента няма директна заплаха Специалния да загуби работата си и управлението към момента му има доверие.

След мача с Нюкасъл и паузата за националните тимове Юнайтед влиза в тежък интервал от сложни мачове. В рамките на 20-ина дни " алените дяволи " гостуват на Челси, срещат два пъти Ювентус в Шампионската лига и имат дерби с Манчестър Сити на 11 ноември.
BREAKING: @ManUtd dismiss reports that manager Jose Mourinho will be sacked as nonsense. #SSN pic.twitter.com/MlCUYvnDhH
— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 6, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР