Слухове за вражда между съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли,

...
Слухове за вражда между съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли,
Коментари Харесай

Селена Гомес vs Хейли Бийбър

Слухове за омраза сред брачната половинка на Джъстин Бийбър - Хейли, и някогашната му другарка Селена Гомес се трансфораха в същинска интернет сензация в последните дни. Милиони младежи в TikTok не стопират да изясняват за какво двете дами въобще не се схващат, като поясняват държанието на звездите от безчет фотоси, обстановки и даже на база на техни тоалети. Драмата, най-вече подхранвана от почитатели, стартира с едно видео, отдадено на козметичната процедура " ламиниране на вежди ".
Прочетете още
На 22 февруари Гомес споделя в TikTok, че " инцидентно е ламинирала веждите си прекалено много ". Часове по-късно Хейли Бийбър разгласява фотография в Instagram, на която тя и инфлуенсърката Кайли Дженър демонстрират веждите си в непосредствен проект. Феновете незабавно разтълкуваха дейностите на двете приятелки като насмешка към Гомес.

Впоследствие двете изявления стартират да се разискват необятно в обществените мрежи. Селена получи нови близо 15 млн. почитатели в Instagram, а Хейли и Кайли стартират да губят такива.

На идващия ден спекулациите на почитателите се ускоряват, а двете забъркани в разногласието се пробват да ги разсеят.

" Това доближи и до нас. Никога не съм злепоставяла Селена и не съм виждала видеото ѝ с веждите! Правите от мухата слон. Това е неуместно ", написа инфлуенсърката.

Гомес също излезе с коментар, с цел да назова слуховете за омраза " ненужни ".

Нещата наподобява са могли да приключат тук, само че вместо това пристрастеностите се разпалват.   Стар видеоклип с Хейли Бийбър от времето, когато тя е телевизионна водеща, стартира още веднъж да се популяризира в мрежите. В него тя се цупи и се плези при споменаването на името на Тейлър Суифт.

Видяното кара Селена да отбрани Суифт в мненията: " Съжалявам, най-хубавата ми другарка е и продължава да бъде една от най-хубавите в играта ", написа тя.

Това единствено подклажда още нови теории на почитатели, които стартират да обвиняват Хейли, че се пробва да " копира " Селена - от разположението на татуировките до техни излъчвания.

Едни откриват хипотетични прилики сред кулинарното шоу " Селена + готвач " от 2020 година, което е в четвъртия си сезон по HBO Max, и " Какво има в моята кухня? " на Бийбър през 2022 година в YouTube. Други съпоставят отговорите им по време на изявленията.

В случай, че хипотетичните прилики сред двете не са задоволителни, почитателите взеха решение да върнат в общественото пространство и остарели туитове на Хейли. Като такива, в които тя поддържа връзка на сегашния ѝ брачен партньор Джъстин със Селена. Двамата за финален път се разделиха през 2018 година Връзката им беше на приливи и отливи в продължение на години.

" Не ме интересува какво споделят всички, само че Джъстин Бийбър и Селена Гомес дружно са определението за тийнейджърска фантазия! " - написа Хейли в Туитър през септември 2011 година, съгласно скрийншоти, забелязани от " Page Six ".

Накрая Селена взема решение да постави точка на цялата драма и афишира, че ще си вземе отмора от обществените мрежи.

" Аз съм на 30 години, прекомерно остаряла съм за това ", споделя тя пред феновете си.

Въпреки действието ѝ слуховете за драма се ускоряват. Феновете не престават да търсят улики, тя разнищват проблема и да основават лични теории за скандал сред двете дами. Близо 750 млн. гледания има хаштаг с името #ОтборСелена в TikTok. От друга страна, хаштагът #ОтборХейли има 57 милиона гледания.

Междувременно Гомес несъзнателно съумя да пожъне и триумфи. Новите 15 млн. почитатели, които историята с Хейли ѝ донесе, направиха по този начин, че да изпревари Кайли Дженър, с цел да стане най-следваната жена в Instagram с 380 милиона почитатели. В същото време търсенията в Гугъл за козметичната ѝ марка Rare Beauty също са се нараснали.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР