Слух в Карлово: Рейнджърката е убита! Откриха разфасована колата на

...
Слух в Карлово: Рейнджърката е убита! Откриха разфасована колата на
Коментари Харесай

Ето го! Обвиненият в убийството на Десислава влезе в съда

Слух в Карлово: Рейнджърката е убита! Откриха разфасована колата на рейнджърката Лобното място на рейнджърката почерня от полиция ВИДЕО Убиецът на рейнджърката биел и някогашната си другарка СНИМКИ Разбра се кой е предал килъра на рейнджърката Десислава Искат непрекъснат арест за килъра на рейнджърката от Карлово Прокуратурата с нови разкрития за килъра на рейнджърката

Петима правосъдни охранители конвоираха окования с белезници на ръцете и краката Светослав Каменов, упрекнат за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова. При въвеждането му в правосъдната зала той резервира невъзмутимо безмълвие, а лицето му остана каменно. Не отговори на нито един журналистически въпрос.

Каменов беше доведен в съда по искане на прокуратурата, която упорства магистратите да му наложат непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража. Мъжът е на 42 години, роден в Сопот, само че живеел в региона на Мездра. Осъждан е за неплащане на прехрана и за подаване на погрешен сигнал, само че е оправдан.

Съдията отсрочи началото на съвещанието с половин час, през който адвокатката на Каменов да се запознае с материалите по случая.

Светослав Каменов беше арестуван на 6 декември край врачанското село Зверино, откакто се е укривал няколко дни. Към момента се стартира версията, че Десислава му е дала колата си за ремонт, а вместо това той я предал за скраб в автоморга и взел парите. Тя е убита на 30 ноември. Каменов е дал частични показания и се чакат изненади. Той е завел служителите на реда до вилата, в която скрил натрупа на рейнджърката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР