Слух ожени най-голямата българска естрадна звезда Васил Найденов за неговия

...
Слух ожени най-голямата българска естрадна звезда Васил Найденов за неговия
Коментари Харесай

Слух ожени Васко Кеца и Ивайло Манолов

Слух ожени най-голямата българска естрадна звезда Васил Найденов за неговия импресарио Ивайло Манолов. Бдителните папараци на " България Днес " щракнаха двамата да носят не по един, а по два идентични пръстена. Единствената разлика е, че този на Васко е златен, а на Ивайло от бяло злато.

" Еее, не, не ", засмя се импресариото на въпроса дали сходното украшение като на сътрудника е обреден пръстен или обричане на двамата. От години е ясно, че пръстенът с един карат елмаз е подарък на Васко Найденов за Ивайло, когато той навършва 50 години.

Камъкът бе поръчан от Амстердам, преднамерено не бе инкрустиран в несъмнено украшение, с цел да може Иво да реши какво желае - пръстен, гривна или синджирче. Манолов си го остави като пръстен. На ръката на Васко Кеца единствено преди дни бе видяно същото украшение като на най-близкия му човек. Така стана ясно, че Найденов е поръчал същия пръстен и за себе си малко преди пандемията.

Двамата са дружно от години 

На 18 юли Ивайло Манолов ще навърши 57 години и се чака още веднъж Кеца да му направи безценен подарък. Със сигурност импресариото ще отпразнува събитието в Гърция, където има вила. Самият Ивайло не знае дали с него ще пристигна Васил Найденов.

" Всички в България знаем кой е Васил Найденов - той се е потвърдил доста, доста години и продължава да работи и е един от най-търсените реализатори сега, по тази причина не знам дали ще има почивни дати ", споделя Манолов. Той също изненада приятеля си по случай 70-ия му празник през септември, само че с " скришен " подарък.

" Като всеки човек и Васил има положителни и неприятни страни. Публиката познава лъскавата страна на нашия бизнес. А в действителност това не е толкоз елементарен бизнес, тъй като непрестанно пътуваме от град в град. Не спим с дни, през зимата имаме доста трудности, изключително когато пътищата са проблематични ", разяснява импресариото на Кеца.

На въпрос какво публиката не познава в Найденов, Ивайло Манолов каза: " Феновете не знаят, че той постоянно закъснява. Това е негова линия, която не е доста приятна за екипа и за хората, които работят с него. Просто Васил се мотае, преди да тръгне нанякъде, което от време на време има неприятни последствия - бързо каране, по-изнервена конюнктура и така нататък Васил е необикновен експерт, когато е на сцената и е на работа. В живота е по-разхвърлян ", прям бе Ивайло Манолов. 

" Преди доста време Васил ми даде картбланш и аз работя с него към този момент 36 години - от февруари 1986 година Свикнали сме си, схваща ме се с едно поглеждане в очите, по този начин да се каже, от пръв взор какво би трябвало да вършим. Аз също като Найденов държа извънредно доста на професионализма. Той изисква от всичките си сътрудници, с които работи, в това число и от мен, да бъдем експерти всеки в региона си и ние би трябвало да сме ", разкри неща от кухнята импресариото на артиста.

" Не можем да се оплачем от липса на задължения. Покрай рецесията с пандемията изкарахме сложни месеци. Та продължаваме да работим ", разкрива Ивайло Манолов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР