Слух, че Мария Цънцарова се е развела тайно преди няколко

...
Слух, че Мария Цънцарова се е развела тайно преди няколко
Коментари Харесай

Горещ слух: Разведе ли се тайно Мария Цънцарова?

Слух, че Мария Цънцарова се е развела скрито преди няколко месеца, обикаля настойчиво медийните среди от известно време. Първи пикантната клевета се осмели да заяви през днешния ден в. " Ретро ".

Според сътрудници на журналистката от Би Ти Ви, потърсени за импровизирано удостоверение от кореспондент на Lupa.bg, тя фактически се е разделила със брачна половинка си Симеон Голев, само че към момента не е получила формален бракоразвод. В момента тече процедурата. Двамата живеят разграничено и си поделят грижите за двете им деца. Между тях не е имало кавги, те са в положителни връзки, само че всеки поема по своя път.

Топрепортерката на Би Ти Ви удостовери индиректно, че бракът й се е разпаднал, като смъкна брачната си халка и годежния си пръстен, дарени й от брачна половинка й Симо. От известно време насам двете бижута, символизиращи любовта й с бащата на двете й деца, не блестят на ръцете й даже по време на ефир, виждат фенове. Преди това Мария в никакъв случай не ги сваляше, само че явно проблемите в фамилния й живот са се задълбочили и се е стигнало до раздяла.



Сватбата на Мария Цънцарова със Симеон през 2014 година

Русата журналистка повече от 6 години не се е появявала обществено със брачна половинка си Симо. Още предходната година плъзнаха клюки, че връзката им е обтегната до краен лимит. Репортерката на Би Ти Ви от дълго време не разгласява и фамилни снимки в обществената мрежа, както вършат всички нейни сътрудници, а се е фокусирала напълно върху работата си за сметка на персоналния живот.

" Мария работи всеки ден по 12-13 часа, което за жалост се отрази на фамилния й живот. С мъжа си имаха компликации и в последна сметка брака им не устоя. В момента са в развой на бракоразвод ", споделят нейни сътрудници пред кореспондент на Lupa.bg.



2014 година Младоженката Мария Цънцарова театралничи с булчинската си рокля с сътрудниците си от Би Ти Ви. До нея вляво е началника й Антон Хекимян

Напоследък тя избира да върви по почивки напълно в женска компания, придружавана от свои близки другари, а не фамилно. Цънцарова обаче не приказва обществено по тематиката, а със протичащото се в брака й били осведомени шепа нейни близки. Със Симо решили да се разделят в края на предходната година. В момента двамата живеят разграничени, само че са запазили положителните си връзки и се чуват през няколко дни.

Ученическата й обич Симо й стана брачен партньор през 2014 година в първокласно шато наоколо до Сопот. Връзката им стартира още до момента в който са гимназисти, а предлагането за брак идва точно на 30-ия рожден ден на мъжа. Двамата са родители на двама синове, грижите за които са поделили поравно - няколко дни са при майката и няколко - при бащата.



Мъжът на журналистката Симеон Голев

За Симеон Голев се знае единствено, че е в частния бизнес в областта на технологиите, притежател е на компания и предлага разработка на уеб страници, софтуери и други сходни услуги. Той много се дразнел, когато го представяли като " мъжа на Мария Цънцарова " и постоянно уточнявал, че има лична кариера. Възможно е голямата известност на журналистката, както и непрекъснатите осъствия от вкъщи й поради професионалните й задължения, също да са повлияли на общия им път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР