Случват се геополитически тектонични размествания. Европейския съюз (ЕС) не е

...
Случват се геополитически тектонични размествания. Европейския съюз (ЕС) не е
Коментари Харесай

Левица: ЕС не е единствената алтернатива за РСМ

Случват се геополитически тектонични разбърквания. Европейския съюз (ЕС) не е единствената опция, има доста начинания , единствено затвореното схващане не ги вижда. Един разсъдък, който е Европейски Съюз - фундаменталистки и заплатен от Сорос, не може да види това.

Това съобщи водачът на " Левица " Димитър Апасиев пред " Гласът на Америка " на македонски. Той споделя, че дружно с хората извън, в събранието ще се предотврати измяната.

Апасиев разяснява и по какъв начин Народното събрание ще разиска и реши френското предложение , поради което дни наред в страната се организират митинги, които доближават до конфликти сред полиция и протестиращи.
 Седми ден митинги в Скопие Обновена
Седми ден митинги в Скопие

Не се знае по кое време Народното събрание им ще гледа френското предложение

" Мисля, че ще бъде доста с напрежение в Народното събрание. Моята информация гласи, че ще се опитат да пропуснат чуването на комисията и да преминат напряко в пленарната зала. Това не е бизнес, а контрабанда. Тогава ще има мотив за по-голямо събиране на събранието. Ние от вътрешната страна, хората извън, считам, че ще предотвратим едно изменничество, което е в пъти по-голямо от преспанското. "

Тази вечер СДСМ реагира с изказване, в подтекста на който се приказва повече за водача на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, в сравнение с за Апасиев:

" Това, което мисли Мицкоски, Апасиев го приказва на всеослушание. Това изявление на съдружния сътрудник на Мицкоски удостоверява подозренията, че не става дума за митинги против европейското предложение, а за цялостна смяна на стратегическия курс на страната и отвод от европейската интеграция, смятат от партията.

Явно това е същинската скрита стратегия на Мицкоски, ориентирана непосредствено против Европейски Съюз. Мицкоски би трябвало неотложно да излезе обществено и да разгласи какви са същинските му цели и каква опция предлага на жителите, Дали е за Евразийския съюз като негов съдружен сътрудник, с който провеждат митингите? Апасиев е потвърден и приет проруски политик, само че е явно, че Мицкоски в действителност води същата политика и мощно я поддържа. Целта на провалилия се кървясъл сюжет явно е била неразделна част от него ", се споделя в реакцията на СДСМ.
 Стрелбата сред македонци и албанци в Скопие на митинг против Европейски Съюз е опит за междуетническо напрежение
Стрелбата сред македонци и албанци в Скопие на митинг против Европейски Съюз е опит за междуетническо напрежение

Фондация " Отворено общество-Македония " показва сериозна угриженост от ескалацията на омразата на етническа основа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР