Случващото в държавата не е най-правилното, но ще доведе поне

...
Случващото в държавата не е най-правилното, но ще доведе поне
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Тече безпрецедентна война в престъпния фундамент на държавата

Случващото в страната не е най-правилното , само че ще докара най-малко отчасти ликвидиране и разрушение на доста мутренски схеми за въздействие в правосъдната и политическа система.

Това написа депутатът от обединяването „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Ивайло Мирчев във Фейсбук. Публикуваме цялостния му коментар без редакторска интервенция:

„ Тече невиждана война в незаконния пиедестал на страната. Ставащото не е най-правилното, което можеше да се случи, само че неизбежно ще докара до най-малко отчасти ликвидиране и разрушение на доста мутренски схеми за въздействие в правосъдната и политическа система.

Причината за протичащото се през днешния ден са дългогодишните старания да бъдат изобличени зависимостите сред политици, прокурори, съдии, Министерство на вътрешните работи и нарушители.

И не трябва да се радваме на „ шоуто “, което виждаме през днешния ден, а да създадем по този начин, че в България то повече в никакъв случай да не се случва. Това включва смяна на Конституцията, доста закони, с цел да имаме работеща правосъдна система и… работещо Министерство на вътрешните работи.

Ако не се оправим с това освен мутрите с прякори ще продължат да са главен фактор, само че незаконната настройка в политиката и правосъдната система ще бъдат преучредени от нови играчи напълно скоро. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР