Случващото се между Израел и палестинската организация Хамас раздели на

...
Случващото се между Израел и палестинската организация Хамас раздели на
Коментари Харесай

Писък 7 остава без още една от звездите си

Случващото се сред Израел и палестинската организация Хамас раздели на два лагера доста хора, а измежду тях и известни персони.
 Кортни Кокс, Коко Аркет и появяването им за премиерата на най-новата част от поредицата
Как наподобява порасналата щерка на Кортни Кокс

Все по-често под светлините на прожекторите

Не всички застават на страната на Израел, като считат, че палестинците имат своето право, което им коства проблеми. Вече разбрахме, че актрисата Мелиса Барера е била уволнена от " Писък 7 ", който би трябвало да се завърти по кината следващата година, поради поддръжката си за палестинците.

Изказванията ѝ са избрани като антисемитски и по тази причина тя губи ролята си във кино лентата. В стори в Instagram тя написа: " Преди всичко съдя антисемитизма и ислямофобията. Осъждам омразата и предразсъдъците от всевъзможен тип против всяка група хора. "

Часове след нейното уволняване стана ясно, че още една от младите звезди на франчайза няма да взе участие в идващия филм. Става дума за добилата известност от сериала Wednesday  Джена Ортега .

Източници на The Hollywood Reporter настояват, че актрисата е напуснала, само че това няма нищо общо с уволнението на Барера. Дори се твърди, че Джена Ортега е предизвестила продуцентите на " Писък " още преди няколко месеца, че няма да може да е част от седмия филм.
 Сюзън Сарандън и Мелиса Барера - уволнени поради позиция за Израел и Хамас
Подкрепяш Палестина - уволняват те

В Холивуд е цялостна каша

Като предполагаемата причина е спор в работния график и невъзможността ѝ да бъде на две места по едно и също време. Това е сериозен удар за " Писък 7 ", защото Мелиса Барера и Джена Ортега играят две от основните функции в предните филми, а и са екранни сестри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР