Случвало ли ви се е, след като сте направили нещо

...
Случвало ли ви се е, след като сте направили нещо
Коментари Харесай

5 знака, които показват, че имате отрицателна енергия

Случвало ли ви се е, откакто сте създали нещо или сте говорили с някого, да се чувствате по този начин, като че ли цялата сила е изсмукана от вас? 

Изтощението, както психическо, по този начин и физическо, постоянно се свързва с съществуването на негативна сила в тялото ви. Невъзможно е да се мери и постоянно е мъчно да се разбере от кое място идва. Едно нещо е несъмнено - да се научим да се оправяме с отрицателната сила е належащо, с цел да поддържаме психическото и физическо здраве.

По какви знаци можете да разберете, че неприятното здраве е обвързвано точно с негативна сила?

Негативната сила е отрицателни мисли и страсти (страх, яд, ревнивост, ненавист и др.), които се натрупват вътре, до момента в който се проявят под формата на отрицателни дейности. Ако се ядосвате дълго време, рано или късно ще изпуснете нервите си. Ако непрекъснато ревнувате, рано или късно ще развалите връзката си.

Наличието на негативна сила може да се пресметна благодарение на няколко знака.
Разболявате се по-често . На първо място, негативната сила унищожава хормоналния баланс и имунната система. Най-често това се показва в упорити настинки, болести на храносмилателната система, нарушавания на сърдечния темп, проблеми със съня, неочаквани алергии и други Може да започнете да забелязвате признаци, които не сте имали преди. Например необяснима отмалялост, незаинтересованост, загуба на интерес към вашите занимания и други Виждате всичко в отрицателна светлина . Негативната сила постоянно се демонстрира във обстоятелството, че всичко към вас стартира да наподобява неприятно, необещаващо, не заслужава вашето внимание и така нататък В същото време това, което вашите близки или другари възприемат като ясно позитивно и положително, не ви прави усещане, виждате измама във всичко. Този метод на мислене води до обстоятелството, че рано или късно се оказвате неспособни даже на елементарни дейности, да не приказваме за комплицирани професионални действия. Не виждате градивни решения на този или оня проблем, можете да се концентрирате единствено върху минусите и по този метод да блокирате всевъзможни благоприятни условия за напредък и развиване за себе си.  Проявявате вреден интерес към живота на другите хора. Отрицателната сила освен унищожава живота на индивида, само че и го прави загадъчен. Тъй като ползата към личния живот понижава (защото в него не се случва нищо добро), ползата към живота на някой различен пораства. Вместо да живеете своя благополучен живот, вие сте заети да шпионирате другите и да критикувате метода им на живот. Колкото повече е отрицателната сила, толкоз по-силно е желанието за интервенция в делата на други хора и толкоз по-малко интерес към личния живот. Не знаете по какъв начин да се справяте с рецензията. Всеки, който е превзет от отрицателна сила, не може да одобри рецензията градивно. Или изцяло се дистанцирате от него, или го приемате извънредно драговолно, реагирайки несъответстващо даже на най-простата и обективна забележка. Критиката става още една причина за струпване на отрицателни страсти и мисли, което се отразява отрицателно на прочувственото положение. Дори градивната рецензия може да се схване като офанзива, като демонстрация на нелюбов или принуждение. Очаквате състрадание от другите по каквато и да е причина. Ефектът на негативната сила води до обстоятелството, че непрекъснато чакате състрадание и поддръжка. Тъй като не можете да се издържате сами, нямате вътрешна опора, вие непрестанно я търсите на открито, прехвърляйки отговорността за своите усеща, дейности, резултати и прочие на околните си.В същото време оставате безусловно нечувствителни към непознати проблеми и компликации.
Да се ​​отървете от отрицателната сила е мъчно, само че допустимо. На първия стадий би трябвало да създадете позитивна среда към себе си – да почистите дома и работното си място, да се отървете от всичко счупено, мръсно, остаряло, излишно и така нататък Движението, разходките и здравословното хранене имат позитивен резултат.

За страдание най-често тези елементарни способи не са задоволителни и цялостното изцеление изисква специфични техники и помощта на експерт. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР