Случвало ли ви се е да влезете в заведение, където

...
Случвало ли ви се е да влезете в заведение, където
Коментари Харесай

Вижте как да разберете дали сте попаднали на сексуален вампир

Случвало ли ви се е да влезете в заведение, където ви чакат ваши другари, с цел да пийнете по нещо и да се отпуснете, а се натъквате на тотално чужд мъж, с който изпитвате незабавно свързване?
Физическото привличане не наподобява на нищо, което в миналото сте изпитвали. Това е сласт от пръв взор.
С всяка последваща усмивка пропадате от ден на ден в желанието си към него. А след известно време към този момент не мислите ясно и това няма нищо общо с няколкото глътки вино, които сте изпили.
Това е възприятието да срещнеш полов върколак. Ако в действителност сте се свързали с него, чувството става единствено по-интензивно.
Цялото ви внимание е ориентирано върху това какъв брой прелъстителен е този господин, по какъв начин е запалил тялото ви и какво възходяща потребност имате да вършиме секс с някого, за който почвате да мислите, че може да е индивидът, който сте търсили цялостен живот.
Със свален гард и похотта ви, която ви гълтам като огън от вътрешната страна, вие се съгласявате да си тръгнете с този мъж и да се отдадете на най-хубавият секс, който в миналото сте правили.
Никога преди не сте били толкоз погълнати от това, което наподобява като безпределно наслаждение. Това е оттатък най-смелата ви фикция и ви кара да се носите в облак, физически изтощени, само че щастливи, до момента в който се унасяте в сън.
Това прелестно чувство свършва, когато се разсъните сами, изцедени и се чувствате все едно имате махмурлук, макар че едвам сте изпили виното си. Освен това изпитвате обезверена потребност да се свържете още веднъж със снощния ухажор, тъй че грабвате телефона и изпращате известие, което се надявате да не звучи прекомерно нуждаещо, като му благодарите за страхотната нощ и се чудите по кое време може да се видите още веднъж.
Когато този sms остане без отговор, вие се решавате на телефонно позвъняване, което ви препраща напряко в гласовата поща. Оставяте още веднъж известие с вярата, че ще се обади, само че не идва отговор.
В края на краищата по какъв начин може да сте толкоз разрушени поради свалка за една нощ?
Многократно сте си задавали същия въпрос, чудейки се дали в действителност сте си изгубили мозъка. Не сте отговорни, че се чувствате по този начин. Вероятно сте били със полов енергиен върколак и може да се почувствате по този начин, като че ли сте пристрастени към неговата сила като към хероин.

Четири признака, които демонстрират, че сте били интимни със полов върколак

1. Усетихте очарованието му мигновено
Почти всеки е чувал за енергийни вампири и с цел да бъдем почтени, всеки се нуждае от сила, с цел да оцелее. Повечето хора си я набират от храната или когато са измежду природата, спортуват и по други безвредни способи. Но има човеци, които цъфтят, черпейки сила от близките, а вампирите със полова сила са едни от най-коварните. Точно като вампирите, които виждаме във филмите, които са способни да очароват и манипулират жертвите си.

2. Чувствате се обвързани с него даже след срещата ви
След като са се „ нахранили ” с вас, те могат да слагат „ кабел ” във вашето енергийно поле, с цел да продължат да източват силата ви. Нашите чакри съставляват енергийни центрове и всеки от тях има характерни сили, които ни зареждат по разнообразни способи. Нашата сакрална чакра, която се намира в региона на слабините, съдържа силата на сътворението. Сексуалните енергийни вампири нормално слагат енергиен кабел, който се простира от тяхната сакрална чакра до вашата, който работи като захранваща тръба, изпращайки силата ви към тях по тяхно предпочитание. Това може да аргументи болежка или конвулсии в региона на слабините и голям брой проблеми с храносмилането от стомашно разстройство до чревен дистрес. Тъй като тази сила оказва помощ да създадете живота, който желаете, източването й в действителност може да попречи на способността ви да работите и да създавате триумф, благополучие или каквото и да е, което ви носи задоволство.

3. Оказвате се в прочувствено смутено положение на мозъка, откакто сте били с него
Сакралната чакра също съставлява прочувственото тяло на аурата. Това значи, че вашите страсти също са наранени, което ви държи в затруднено прочувствено положение.

4. Развивате блян да бъдете още веднъж с него
Истински алчните сексвампири също ще прикрепят въжета към коренната ви чакра, която съставлява силата на виталната мощ, както и сърдечната ви чакра, с цел да ви накара да копнеете за тях. Те могат също да се прикрепят към вашето 3-то око, което съставлява душевен качества, само че също и по какъв начин виждате дните пред вас. Това ви кара да продължите да мислите за тях в бъдеще. Прикрепването на техните въжета към тези области оказва помощ да задържите сърцето, мозъка и половата си сила, фокусирани върху тях, тъй че неумишлено да им осигурявате непрестанен поток от сила.

Как да преодолеете полов върколак и да възвърнете още веднъж живота си?

1. Не го приемайте персонално
Сексуалните вампири доста наподобяват на комарите. Те източват кръвта ви, до момента в който инжектират слюнката си, което предизвиква горещ сърбеж в региона, с която се хранят. Те просто желаят храна и не се тормозят доста от обстоятелството, че оставят жертвите си със сърбящи и мъчителни подутини. След като се хранят с една жертва, те ще продължат напред, с цел да намерят още плячка. Ако някой изпитва недостиг, това са те, не вие. Бъдете признателни, че случката ви е траяла единствено една нощ.

2. Премахнете въжетата, които ви свързват с тях
Енергийните кабели са като бурени. Те би трябвало да бъдат изтръгнати с корена или могат да израснат още веднъж. Важно е да предприемете стъпките за унищожаване на нежеланите и нездравословни енергийни връзки, както и да помогнете за излекуването и успокояването на вашите чакри.

3. Вземете силата си назад
След като премахнете кабелите, идната стъпка е извънредно значима, а точно да вземете пречистената си сила назад от този, който я е откраднал от вас. Важно е да пречистите силата, преди да я вземете назад, с цел да не остане и парченце от половия върколак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР