Случвало ли ви се е да спите чисто голи? Не непременно

...
Случвало ли ви се е да спите чисто голи?
Не непременно
Коментари Харесай

Спането голи! Не просто секси, но и нещо повече

Случвало ли ви се е да спите чисто голи?
Не безусловно след бурна нощ с обичан човек, може и просто за наслаждение и хладина. Може би в най-горещите летни нощи, когато и климатикът не оказва помощ и прастарата тениска, с която заспивате вечер, към този момент не ви се коства толкоз скъпа, колкото когато я разнасяхте със себе си сред академични общежития и квартири на някогашни гаджета?
Спането гол се усеща необичайно освобождаващо. И си има аргументи за това. 
Ако интимната ви област е непрекъснато покрита – изключително с тъкан, която не гълтам или всмуква влагата – влагата се насъбира и отсрочва по кожата. А това не е изключително здравословно.
Такава среда става удобна за бактерии или дрожди. Жените, които са склонни към сърбеж и неспокойствие към интимните елементи, несъмнено би трябвало да пропущат бельото нощем понякога. Същото важи и за мъжете. Внимание! Всички сме изложени на риск от това, без дискриминация. Уролозите го удостоверяват – бактериите виреят в топла и влажна среда.
Спането без долни дрехи понижава вероятността от претриване или неспокойствие на кожата. Освен това е потребно и за производството на сперма. Ако се пробвате да имате дете, може би е добра концепция да спите голи дружно, макар че това към този момент несъмнено е по този начин.
А за дамите, които минават през менопауза, спането без долни дрехи е изключително значимо.
През този интервал вагиналните стени стартират да изтъняват. В случай на нощно изпотяване рискувате да спите в мокро и студено долни дрехи, което да ускори неприятния резултат.
Не сте въодушевени от вероятността да станете изцяло голи? Можте най-малко да изпробвате свободно долни дрехи, вместо впито в тялото.
Наслаждавайте се на голотата си – няма нищо срамно в това и се поддържате здрави, до момента в който го вършиме. Просто не забравяйте да наметнете нещо, в случай че ставате измежду нощ и имате съквартиранти.
Иначе постоянно е подобаващ миг да бъдеш гол, най-малко съгласно науката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР