Случвало ли ви се е да се чувствате изгубени, да

...
Случвало ли ви се е да се чувствате изгубени, да
Коментари Харесай

7 въпроса, които ще ви помогнат да намерите себе си

Случвало ли ви се е да се чувствате изгубени, да усещате, че се занимавате с нещо нищожно, а задачата и смисълът от ден на ден ви се изплъзват?

Опитайте да си отговорите на тези 7 доста елементарни въпроса. Може би те ще ви оказват помощ да намерите това, което в действителност ще извърши живота ви.

1. От какво се увличахте в детството?

Децата постоянно са запалени по нещо. С течение на времето обаче, ние постоянно изоставяме тези си увлечения, тъй като не ни доближава време или пък отдаваме желанията си на нещо „ по-сериозно ".

Припомнете си какво беше обичаното ви занятие в детството. Може би сте обичали да пишете разкази или да лепите фигурки. Помислете, провокира ли това занятие същия интерес у вас и в този момент?

2. Ако не ви се постановяваше да работите, с какво бихте се занимавали?

Когато сте по през целия ден на работа, естествено е в свободното време просто да се отпуснете и да си почивате. Но в случай че имате огромно количество свободно време, с какво бихте се захванали? Запишете си го и го изпробвайте още през първата по-дълга отпуска.

3. Кое занятие ви кара да забравите за всичко,което се случва в близост?

Със сигурност сте забелязали, че когато вършиме нещо значимо за вас или нещо, с което обожавате да се занимавате, вие просто губите визия за времето. Забравяте даже да ядете. Спомнете се по кое време ви се е случвало това за финален път и с кое тъкмо ваше занятие.

4. Какво обичате да изучавате и защо непрестанно търсите нова информация?

Какви списания, книги и уеб сайтове следите? Може би непрестанно търсите вести за лов на риба, кулинария, градинарство? И да не можете незабавно да си отговорите на този въпрос, не е съдбовно – от време на време изисква време, с цел да установите какво ви доставя най-голямо наслаждение.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР