Случвало ли ви се е да погледнете назад във връзката

...
Случвало ли ви се е да погледнете назад във връзката
Коментари Харесай

Само за жени! 5 знака, които подсказват, че излизате с погрешния човек

Случвало ли ви се е да погледнете обратно във връзката си, откакто сте се разделили и ненадейно да откриете алените флагчета, които подсказват, че сте били с безусловно неправилния човек? Сега, като се обърнете обратно е по-лесно да забележите знаците, които не сте успявали да видите по-рано, или просто сте ги пренебрегвали. Защо става по този начин, че чак след известно време сте способни да видите нещата по-ясно и трезво? Има 5 съществени сигнала, които ще ви оказват помощ да разпознаете, че се интересувате от мъжът, който няма да ви направи щастливи и няма да сътвори мечтаната връзка.

Не можете да му се доверите
Доверието е най-важният основополагащ камък за еднауспешна връзка. Ако не можете да се доверите на мъжът с който излизате, няма значение какъв брой е добър в леглото, какъв брой доста пари изкарва и какъв брой голямаа е химията сред вас. Ако сте с мъж, който не държи на личните си думи и ангажиментите с вас, то има единствено едно нещо, което може да направите-бягайте надалеч!

Търсите си извинения
Нуждата от обич и потребността да обичаме е закодирана в нашите ДНК. За жал тази потребност постоянно ни води до задънена улица. Ако сте по отношение на някого за който постоянно намирате опрощение за постъпките и държанието му, то е време да му сритате задника и да си намерите мъж, за който няма потребност да оправдаете постъпките му.

Непрекъснато сте нещастни
Не би трябвало ли любовта да ви прави щастливи и да се чувствате добре? Не би трябвало ли мъжът до вас да ви прави щастливи? Ако мъжът, с който се срещате ви прави по-често нещастни и по-често роните сълзи, в сравнение с се смеете, то това напълно не езнак, че се обичате, а противоположното.

Ако работите прекалено много,
в случай че вършиме всичко, което ви е по силите, с цел да го извършите благополучен и се пробвате по всякакъв начин да вършиме всичко допустимо, тъй че връзката ви да се развива обикновено, то вие сте с неправилния мъж. Всяка връзка си има своите провокации, само че когато верният мъж и жена са един до различен, тези провокации са нищо повече от леки трудности по пътя на любовта, които се преодоляват елементарно и от двамата.

Ако се страхувате да го напуснете
Ако това е по този начин, то сигурно сте с господин „ Грешка “, тъй като продължавате да се измъчвате да запазите нещо, което е окончателно изгубено, или изобщо не го е имало, само че се страхувате да го напуснете. Страхът е естествено положение, което ни защищава да се съхраним. Когато става въпрос за мъже, срещи и връзки, постоянно страховете ви вършат по този начин, че да вършиме неправилен избор и взимате неправилното решение. Може би е мъчно да вземете вярното решение, само че един ден, когато се разхождате по улицата, ще разберете какъв брой вярно сте постъпили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР