Случвало ли ти се е да прекараш целия ден в

...
Случвало ли ти се е да прекараш целия ден в
Коментари Харесай

Как да спреш да преяждаш на вечеря

Случвало ли ти се е да прекараш целия ден в здравословно и уравновесено ядене, а най-после просто да се предадеш на апетита и да пометеш хладилника у дома? Или пък да си била толкоз уплашена и заета, че да не си поставила залък в устата си през целия ден, а когато се прибереш у дома да се натъпчеш с какво ли не за 5 минутки?

Да, и двете обстановки несъмнено са ти познати и са напълно естествени и доста постоянно срещани през днешния ден, изключително с метода на живот, който водим.
 image2_16x9.png Още по-красиви с Doppelherz® (игра с награди) На фокус
Но едно от най-нездравословните неща на света, е тъкмо прекаляването с храна късно вечер.

Не е по никакъв начин хубаво да се държим гладни през целия ден, а когато се приберем у дома да се натъпчем небрежно и да си легнем, като че ли нищо не се е случило. Това води до проблеми с килограмите, с храносмилането, със съня и със затлъстяването.

Вечерята би трябвало да бъде по-лека, да се стремим да хапваме колкото се може по-рано, а не измежду нощите и по опция по-малко количество. Е, това не може да се случва абослютно всеки ден, само че въпреки всичко е хубаво да не ни става навин да преяждаме вечер и то с тежки и мазни храни.

Днес ще ви дадем няколко рекомендации за това по какъв начин да спрете да преяждате вечер, с цел да се чувствате по-добре!

Към препоръките >>>

 храна пролет жена сьомга салата Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР