Случва се посещение на пожар заради изненадващите за мнозина санкции

...
Случва се посещение на пожар заради изненадващите за мнозина санкции
Коментари Харесай

Илхан Андай: Ердоган вижда Даниел Митов като премиер, а Карадайъ - вицепремиер

Случва се посещаване на пожар поради изненадващите за мнозина наказания на Съединени американски щати. Тези наказания вкараха и Движение за права и свободи в динамичността на политическите процеси.
Това наложи Мустафа Карадайъ и Движение за права и свободи да отидат в Турция. Основна роля играе турският дипломат. Това съобщи журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай пред bTV.
 Илиян Василев: Защо няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган? Илиян Василев: Защо няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган?
" За страдание няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган. Гледайте Алтернативата за мнения...
. „ От доста от дълго време ръководещите в Анкара не желаят да изпускат разговора с етническите турци в България “.
В момента има доста деятели на Движение за права и свободи в Турция работят за разкриване на секции . Андай съобщи, че огромна част от електората на Движение за права и свободи към този момент не е обществено слаб и не разчита на партията.
„ За Доган най-важното е изборната аритметика. Той е с задоволително доста информация, с цел да проучва, че ударът против Пеевски и Движение за права и свободи ще инкасира загуби в България.
В Западна Европа хората оцеляват без Движение за права и свободи.Изселниците обаче виждат като непосредствен индивид Движение за права и свободи.
 Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция
Движение за права и свободи чака над 50 хиляди гласа за парламентарните избори от Турция, откакто възбраната за отваряне на повече от 35 секции в страните изв...
Търси се по какъв начин партията да остане значима в Народното събрание, а не да бъде просто представител на етническите Турци “ , разяснява той.
ДОСТ е била основана напълно от партията на Ердоган, безапелационен беше журналиста. „ Карадайъ може да е потребен на АКП да завладее Движение за права и свободи от вътрешната страна “.
Ердоган има близкосрочни тактики: „ Той вижда Даниел Митов като министър председател, а Карадайъ като вицепремиер. Това ще вдигне рейтинга и на патриотите “.
По думите му електоралната машина на АКП ще оказва помощ на Движение за права и свободи да влезе във властта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР