Случи се нещо безпрецедентно. Целия Общински съвет беше поканен от

...
Случи се нещо безпрецедентно. Целия Общински съвет беше поканен от
Коментари Харесай

ГЕРБ обидени на Васил Терзиев - фръцнал се и си тръгнал като сърдита госпожица от срещата за бюджета на София

Случи се нещо невиждано. Целия Общински съвет беше поканен от кмета Терзиев на работна среща в залата на СОС, с цел да обсъдим оферти бюджет.Въпреки настояването на нашата група, на сътрудниците от Българска социалистическа партия и другите групи да се излъчва онлайн работната среща, кметът еднолично забрани това. Това сподели на брифинг общинският консултант от ГЕРБ-София Георги Георгиев. 

" Няма го кметът, тъй като си потегли на 15-ата минута от разискването, откакто сътрудника Татяна Георгиева и господин Боршош му зададоха въпроси по бюджета. Първия въпрос, на който кметът на София не можа да отговори е ще има ли нова детска градина в бюджета за следващата година, отвън плануваните от нас. Два пъти сподели, че не знае. На третия път след въпроса на госпожа Георгиева, която съумя да го уплаши с въпрос какво е планувано за спорта, кметът на София, стана, фръцна се и си потегли от работната среща ", добави той.

" Това е извънредно неуважително и демонстрира доста ясно какви са аргументите СОС да не работи и е казус. Настояваме Терзиев да се извини неотложно на Общинския съвет и да отговори на доброжелателните въпроси, от които избяга ", сподели още Георгиев. 

И оцени държанието на Терзиев като " незряло ". " Че нас не ни почита, стана ясно. Но тези хора не почитат софиянци и институциите и ние няма да толерираме сходно отношение ", акцентира Георгиев. 
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР