Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и

...
Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и
Коментари Харесай

Румен Спецов за арестувания данъчен: Няма да търпим корупция в НАП |

Случаят със арестувания при взаимна интервенция на ГДБОП, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите чиновник на " Фискален надзор " е тежък удар върху престижа на Национална агенция за приходите, който градим със взаимните старания на близо осем хиляди добросъвестни експерти , заяви изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов в публично изказване, оповестено на уеб страницата на приходната организация.

" Ще окажем цялостно подпомагане на правоохранителните органи за изясняване на случая и заслужено наказване на отговорните ", добави той.

По-рано през днешния ден беше задържан чиновник на Национална агенция за приходите, който изискал 600 лева рушвет, откакто не получил касова записка. 

" Недопустимо е чиновници на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден потвърждаваме лоялността и ангажираността си към организацията, " безапелационен бе Спецов. 

Той съобщи още, че чака от всеки началник в организацията да провежда неотложно персонална среща с екипа си, на която да бъдат разисквани корупционните опасности и етичните стандарти.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР